Dag 12: Min vardag

Min vardag; släppa in Musse i hagen.. -.-

bensprattling på hög nivå


Dag 11: Tokigt

Min häst har samma egenskaper som en heliumballong; han gör mig glad, får att
prata med fånig röst och dessutom svävar han runt lite då och då ;)

Dag 10: Detta gör mig glad

Vad skulle jag göra utan er 

Dag 9: Dagens

Jag är i Skottland när detta publiceras, men troligtvis saknar jag min pojkar

Dag 8: En favoritbild

Ironiskt nog är det inte jag som fotat utan syster :)

BURKUS

Jag tänkte väl meddela för er som vet och inte vet att jag har suttit som ordförande i vår ungdomssektion fram till 19 aug förra året då jag avgick av personliga själ. 

Nu är jag med i spelet igen, som ledarmot denna gången! JAg har verkligen saknat att jobba och engagera mig för ungdomarna. Inte för att jag inte gjort det under uppehållet, men man får en helt annan roll och mer drivkraft från BURKUS.



Jag och ordförande Emma Ferlin sitter även med i stora styrelsen som representanter (långtfelstavatord).
Jag och Emma kompletterar varandra väldigt bra. Vi är drivande på helt olika sätt och kan samtidigt säga ifrån till varandra. Detta har tyvärr lett till några duster oss i mellan. Men eftersom vi båda vet hur jobbigt det är att kämpa hårt för något så reder vi ofta ut det. 
Jag tror starkt på årets styrelse!

Skärpning

från min sida...
Jag kan dock skylla ifrån mig med att jag vart extremt stressad ett tag och faktiskt inte vart helt klar i huvudet övervissa saker i mitt liv.
Men nu har jag börjat lugna mig och tänka klart igen.
Det som hänt under februari har vart knapphändigt. Jag har vart sjukt sjuk. blivit frisk, jobbat, umgåts med min käre pojkvän, vart ute med hunden och rastat hästen.
Tänker inte berätta vad jag köpte på scandinavium för att jag inte ens berättat för min mamma då jag vill överraska henne lite fint=)

Jag fick ett vackert schabrak av min allra bästaste vän med Hello Kittty på <3
tjohopp

Dag 7: En bild jag aldrig lagt upp

Charmigt :)

FETINGDISS!

Jag måste dissa den här skitfula tröjan


Jag har svårt för tröjor med vanlig u-ringning. Och sen hudfärgade ärmen får bara tröjan att se sjukt konstig ut...

Dag 5: En gammal bild

Min älskade Golden Lady våren 2009

Anmäld

Nu är jag anmäld till klubbdressyren den 1 April. Tänk att allt ska krocka. Är så sugen på att tävla men måste verkligen få igång honom tills dess. Han har bra grundkondis så det är bara att bygga upp flåset igen (passar jättebra att åka iväg till Skottland i 5 dagar då...)

Tagga tagga nu :D

Alingsås förra året

Personlig på küren

Foto: Louise Hansson / Jag

Rent utseendemässigt var det detta ekipage som stod ut allra mest på lördagens Grand Prix Kür; Lone Joergensen med FBW De Vito från Danmark.  
Hästen hade hjärta på rumpan och utsläppt pannlugg och hon hade cascohjälm och bling-bling både här och där. Det var väldigt delade meningar om detta, jag tycker bara det är kul när man är lite originell! 

Jag tänkte först skriva något spydigt att hon och Anna leder av samma syndrom - de är så långa att de aldig fått någon riktigt ponnytid och därför tar de ut detta på deras stackars halvblod. Javisst är det säkert lite så, men det är absolut inget fel på det.
Om man tycker om rosa och bling-bling tycker jag att det ska synas!

Dag 4: Min hobby

Fotografering! Jag brukar vara lite trög i starten men älskar när man blir
helt uppe i varv av all inspiration efter ett tag ^^

Kür

Ridklubben har haft klubbtävlingar där man får göra sin egna kür vilket jag tyckr är superkul! Har inte fått tummen ur och varit med innan men vill verkligen göra en egen kür!
Det är extra kul med för Bompa för han blir så taggad när han rids till musik :D

Jag älskar program med attityd, inget jäkla Abba med Dancing Queen här inte. Nej, till mig och Bompa ska det vara: Michael Jackson, James Bond eller Skrillex!

Det svåra är bara att komma på ett lagom utmanande program, jag gör antingen för lätta så han blir oengagerad eller för svåra som vi inte riktigt klarar av.

Har du någon drömkür?


RSS 2.0