Sista 2011

Dagen började med stalltjänst kl 7. Det var mycket att mocka och jag kände mig klen ;)
Hemma igen vid 11, slängde i mig lite fika och så drog syster och jag ut i kylan och fotade med hästarna. Resultatet får ni se sen!
Mitt nyår spenderas hemma med myskläder i ett försök att bli frisk(are). Nu fungerar internet igen i alla fall så jag kan jobba på designen :)

Shopping

Dagen fortsatte i regn och blåst så syster och jag drog iväg till Jönköping för lite mellandagsrea :)

Började på Charlies. Det fanns mycket fint och mycket som var rea men jag höll hårt i pengarna. Känner att det snart är dags för en ny kavaj så jag provade några olika sorter. Ingen höjdare men kollade inte så noga heller. Sparar det till GBG Horse Show - tycker om att ha något speciellt att leta efter som man kan jaga runt i varenda monter (helst två gånger) och driva kompisarna till vansinne ;)

Vidare till Hööks där deras "50%"-skyltar fick mig att känna mig riktigt förmögen ^^ Det blev schabraket Matilda från Gold Medal för endast 124 riksdaler.
Finns HÄR
Sedan iväg till A6 center. Åt på Tacobuffén, knödde med massa folk, provade ett antal klädesplagg. Jagade egentligen efter ett par svarta jeans men när det inte fanns några som behagade blev det en grå stickad tröja från Carlings istället. Även den på 50%-rea :)

Vinden viner

Inatt blåste det så att det kändes som om hela huset skakade. Hästarna fick inte komma ut förrens 9.30 (ca 2,5 h senare än vanligt) och nu drog det i och ösregnade också. Tror inte de ska behöva vara ute så mycket idag.
Bompa var riktigt trött , han var som en zombie. Vet inte om det beror på att han varit orolig inatt av blåsten eller för att han vaccinerades igår. Vi människor kan ju bli lite sjuka eftet vaccinationer...
Note to myself: måste bli bättre på inläggens avslut

Ugly

Bloggen är bland det fulaste jag gjort men den är långt ifrån klar. Tur att vi bara har två besökare änså länge :>

My style


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0